Greek English French

Κυριακή, 20 Μαΐου 2018     

undefined

Με επιτυχία η εκδήλωση κοπής πίτας της Δημ. Τοπ. Οργάνωσης Ύδρας Νέας Δημοκρατίας

Ιαν 27, 2018, 13:20

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη η κοπή της βασιλόπιτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ύδρας, Νέας Δημοκρατίας.

Την πίτα ευλόγησαν οι: ΓΑΕ Πρωτ. π. Ακίνδυνος Δαρδανός, Αρχιμανδρίτης π. Θεόδωρος Θεοδοσίου, π. Ιωαννίκιος Καλαφάτης και π. Γεώργιος Βλαχόπουλος.

Μέσα σε όμορφο κλίμα ανταλλάχθηκαν ευχές ενώ το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στην αγαπητή κυρία Πόπη Σωτηροπούλου η οποία έλαβε ως δώρο επίχρυσο κόσμημα του Οίκου Μιχαλά, εκ μέρους του Προέδρου της Τ.Ο. Ύδρας Νέας Δημοκρατίας, Εμμανουήλ Ε. Πούλου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν δεκάδες άτομα, μεταξύ των οποίων: Ο Βουλευτής Πειραιά και Νήσων, Κώστας Κατσαφάδος, ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας, ο Γιώργος Θεοδώρου, Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων ο Δημοτικός Σύμβουλος, Μανώλης Καραμήτσος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Παναγιώτης Μαρκαντώνης, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Σωτηρόπουλος, ο Λιμενάρχης Ύδρας Γιώργος Μανδαλάκης, ο Υπολιμενάρχης Βασίλης Βαζαίος, ο π. Δήμαρχος Κώστας Αναστόπουλος, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ύδρας, Μαρία Κλαδάκη, η Δικηγόρος Τζένη Σοφιανού και πολλοί άλλοι. 

Φωτογραφίες: Θανάσης Μπόκιας

Aκολουθεί ο χαιρετισμός του Προέδρου της Τ.Ο. Ύδρας Νέας Δημοκρατίας, Εμμανουήλ Ε. Πούλου,

Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους για τη χαρά που μας δώσατε με τη σημερινή σας παρουσία στη σημερινή εκδήλωση για την ευλογία της Βασιλόπιτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ύδρας της Νέας Δημοκρατίας.

Η σημερινή εκδήλωση πραγματοποιείται τρία χρόνια και δύο ημέρες μετά την «πρώτη φορά αριστερά» και τα γνωστά αποτελέσματά της. Είναι επιτακτική ανάγκη η Πατρίδα μας να βρει ξανά το δρόμο της ανάπτυξης, την ανοδική πορεία που της αξίζει, και περήφανα να ατενίζει το μέλλον. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, δεν είναι ουτοπία, αλλά ξεκάθαρη πραγματικότητα.

Οφείλουμε να συστρατευθούμε όλες και όλοι σε αυτό τον αγώνα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, για να επιστρέψει το χαμόγελό στα πρόσωπα των συνανθρώπων μας. Οφείλουμε να παλέψουμε δυνατά και αποφασιστικά, ώστε η μεγάλη μας Παράταξη, η Νέα Δημοκρατία, που διαχρονικά κράτησε την Ελλάδα όρθια, να αναλάβει τη διακυβέρνηση της Χώρας μας, για να βγούμε από το τέλμα.

Όταν στις 3 Απριλίου 2016 εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, είχα την τιμή να εκλεγώ Πρόεδρος και μάλιστα με απόλυτη πλειοψηφία, παρά μία ψήφο. Θέλω να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τότε με εμπιστεύθηκαν, και κυρίως στα παλαιά στελέχη της Παράταξης που με παρότρυναν να θέσω υποψηφιότητα για Πρόεδρος και με τίμησαν με την ψήφο τους. Πάντα θα ηχεί στα αυτιά μου η βροντερή φωνή του αξέχαστου Δημάρχου Θεόφιλου Σαΐτη, που εδώ και 7 μήνες μας λείπει πολύ, ο οποίος μου είχε πει «Μάνο προχώρα και μη φοβάσαι, είμαι δίπλα σου σε όλα».

Τα στελέχη της Τοπικής μας και εγώ δεσμευθήκαμε να δώσουμε το δικό μας αγώνα, σε τούτο το πανέμορφο Νησί, τον Ιερό και Πανυπέρτιμο Βράχο της Ελευθερίας, την Ύδρας μας. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε εδώ και δύο χρόνια. Δεσμευθήκαμε να είμαστε χρήσιμοι όχι μόνο στην Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στο Νησί μας και στην Πατρίδα μας.

«Όταν αλύπητη βαριά ξεσπά η ανάγκη και προστάζει, ανάξιος είναι όποιος διστάζει», λέει ο Κωστής Παλαμάς. Και τώρα, όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι είναι ανάγκη να μη διστάσουμε, αλλά να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να βοηθήσουμε όλοι μαζί την Ελλάδα, ο καθένας από το δικό του μετερίζι.

Όταν βλέπει κανείς σε αυτή την εκδήλωση το σεβαστό και αγαπητό σε όλους μας κ. Ευάγγελο Μαυρομμάτη, τον επί πολλά χρόνια Πρόεδρο της Τοπικής μας, που έδωσε μάχες για την Παράταξη όσο λίγοι, δεν μπορεί παρά να εμπνέεται από αυτόν.

Το ίδιο μπορώ να πω και για τα άλλα στελέχη, που χρόνια τώρα δίνουν αγώνα για τη Νέα Δημοκρατία, και ανήκουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής μας.

Ο Γραμματέας κ. Ιωάννης Βούλγαρης, και τα Μέλη: Θεοφάνης Κεφαλλωνίτης, Αναστασία Μαυρομάτη, Κωνσταντίνος Αναστόπουλος, Εμμανουήλ Καραμήτσος, Αναστάσιος Σωτηρόπουλος, Παναγιώτης Βαρέλιας και Μαρία Σπαλιέρη, σύζυγος του αλησμόνητου Προέδρου μας Ιωάννου Σπαλιέρη, που προσέφερε πολλά στη Νέα Δημοκρατία.

Τη σημερινή εκδήλωση τιμούν με την παρουσία τους:
ο Βουλευτής της Α’ Πειραιώς και Νήσων κ. Κώστας Κατσαφάδος, εκ μέρους του Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Α’ Πειραιώς και Νήσων κ. Ηλία Μάκρα, ο κ. Λακαφώσης το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Σε αυτό το σημείο μεταφέρω και χαιρετισμό εκ μέρους του πρώην Δημάρχου Πόρου κ. Σπύρου Σπυρίδωνος, Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και πλέον μέλους της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιφερειών, ο οποίος εύχεται σε όλες και όλους Καλή Χρονιά και για την Ύδρα μας τα καλύτερα.

Λίγο πριν κλείσω, επιτρέψτε μου μια ξεχωριστή αναφορά: Αυτό το διάστημα γίνονται διεργασίες για την ονομασία του γειτονικού κρατιδίου των Σκοπίων σε υψηλό επίπεδο. Από τον Ιερό Βράχο της Ύδρας, υψώνουμε φωνή και επαναλαμβάνουμε την ιστορική ρήση του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή: «Οι σύμμαχοι και εταίροι μας να καταλάβουν επιτέλους ότι δεν υπάρχει παρά μια Μακεδονία και η Μακεδονία αυτή είναι Ελληνική».

Αυτή την ιστορική αλήθεια θα διατρανώσουμε όλες και όλοι μαζί, ειρηνικά και πολιτισμένα, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, στις 2 το μεσημέρι, στην Πλατεία Συντάγματος, στο δεύτερο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί για τη Μακεδονία μας.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την Πατρίδα μας, ο καθένας γράφει τη δική του ιστορία, χαράσσοντας την πορεία του. Όπως έκαναν και οι τρεις Ήρωες των Ιμίων, πριν από 22 χρόνια, τους οποίους αύριο τιμά η Ελλάδα με επιμνημόσυνες δεήσεις. Όπως έκανε και ο μεγάλος και αξέχαστος Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, που αύριο συμπληρώνει 10 χρόνια στον ουρανό.

Ευχαριστώ όλες και όλους σας για τη συμμετοχή σας. 

exodos ydra

newsletter

Η Επικαιρότητα της Ύδρας στo email σας
 
 
 

Παραθυρο στην Υδρα

YDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRA

Βρειτε μας επισης

facebook twitter2 googleplus youtube rss mail issuu logo horizontal white SMALL 60X60Η εφημερίδα μας είναι έκδοση τοπικού ενδιαφέροντος που κυκλοφορεί εδώ και 37 χρόνια στην Ύδρα. Είναι η μοναδική εφημερίδα του νησιού και η μακροβιότερη με αδιάλειπτη  έκδοση τόσο για τα δεδομένα της Ύδρας όσο και του Σαρωνικού. Τηρώντας ανεξάρτητες θέσεις και αντικειμενική προσέγγιση, ενημερώνει με ειδήσεις της Ύδρας, άρθρα, κοινωνικά και συνεντεύξεις. Περισσότερα

Μελος