Greek English French

Κυριακή, 20 Μαΐου 2018     

undefined

Ανακοινώθηκαν οι φετινοί χορηγοί και υποστηρικτές του Hydra's Trail Event

Ιαν 16, 2018, 15:50

Το Hydra’s Trail Event 2018 πλησιάζει και η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων ανακοίνωσε τις χορηγικές συνεργασίες από τις οποίες στηρίζεται η διεξαγωγή των αγώνων. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις καταθέσεις συμμετοχών των αθλητών να διατεθεί για κοινωφελή σκοπό, όπως διατίθεται κάθε χρόνο.

Φέτος η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει με δελτίο τύπου ότι συνεργάζεται με ένα μεγάλο αριθμό χορηγών, οι οποίοι αναφέρονται παρακάτω αναλυτικά.
Χρυσός χορηγός: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας (Κ.Ε.Δ.Υ)
Αργυροί χορηγοί: Μελαχροινός & ΣΙΑ (Sinialo Café), KONSTANTINO
Χάλκινοι χορηγοί: Όμιλος Επιχειρήσεων Αχείλας, Antaeus Travel, Melissa
Υποστηρικτές χορηγοί: ETEKA, Pelecanos Construction co.
Υποστηρικτές: Μέμος – Χρυσικός Α.Ε (Golden Fruits), Holmes Place, My Athlete, Zaro’s, Vima Plus, Βίκος, DimelCut, Χρυσόμυγα, Ιστορικό Αρχείο- Μουσείο Ύδρας,
Χορηγός μετακίνησης: Hellenic Seaways
Χορηγοί επικοινωνίας: Advendure, Runningpress.gr
Ασφάλεια αγώνων: Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ύδρας
Εθελοντική ομάδα: Ο.ΔΙ.Κ

Όπως σημειώνεται στο δελτίο της Οργανωτικής Επιτροπής: Όλοι οι παραπάνω Χορηγοί και Υποστηρικτές αποτελούν τον σημαντικότερο κρίκο στην αλυσίδα την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων και τους ευχαριστούμε θερμάγι’ αυτό.
Συνεχίζοντας την πολιτική των ποιοτικών παροχών προς τους αθλητές, το Hydra’s Trail Event για ακόμη μία χρονιά προσφέρει δωρεάν μεταφορά στους 200 πρώτους συμμετέχοντες που θα έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία εγγραφής (εγγραφή και εξόφληση του αντίστοιχου ποσού) με λεωφορεία από την Αθήνα προς στην Ύδρα, όπως έχει ανακοινωθεί σε προηγούμενο δελτίο τύπου. Τα δρομολόγια των λεωφορείων έχουν προγραμματιστεί να εκκινήσουν μόνο από την Πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα, για την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 16.00 αλλά και το Σάββατο 1 Απριλίου στις 06:30 το πρωί.
Όπως πέρσι, έτσι και για 2018, οι αθλητές που θα θελήσουν να μετακινηθούν ακτοπλοϊκώς με τα πλοία της Hellenic Seaways από τον Πειραιά προς την Ύδρα και επιστροφή, κατά το τριήμερο των αγώνων, θα λάβουν έκπτωση 30% στα εισιτήρια μετακίνησης. Η λίστα με τα ονόματα των συμμετεχόντων που θα έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους (δήλωση συμμετοχής και πληρωμή) θα υπάρχει στους κεντρικούς λιμενικούς πράκτορες του Πειραιά και της Ύδρας για την πιστοποίηση της διαδικασίας.
Οι κρατήσεις εισιτηρίων μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο από τους κεντρικούς λιμενικούς πράκτορες της Hellenic Seaways, στο λιμάνι της Ύδρας την κα Λουκία Λούλου (τηλ. 22980.54007 & 53812) και στο λιμάνι του Πειραιά, τον κο Χρήστο Χριστοδουλάκη (τηλ. 210.4190200 & 210.4121830), και υπό την προϋπόθεση ότι έχει πραγματοποιηθεί η εγγραφή και πληρωμή του αντίστοιχου ποσού συμμετοχής.
Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι οι παροχές προς τους αθλητές θα είναι και φέτος αρκετές,

Συνοπτικά:
• Με μόνο 20,00 €, συμμετοχή μέχρι και σε τρεις (3) διαφορετικούς αγώνες.
• Το μετάλλιο που θα δοθεί σε όλους είναι σχεδιασμένο από τον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων KONSTANTINO.
• Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλους τους συμμετέχοντες και στους τέσσερις (4) αγώνες.
• Κύπελλα, θα δοθούν ανά κατηγορία.
• Pasta Party το Σάββατο βράδυ στο γνωστό σημείο, στα Κανόνια, στην πόλη της Ύδρας
• Τεχνικό t-shirt θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες (δεν ισχύει για Junior Mini Race)
• Θα υπάρξει Live streaming μετάδοση όλου του διημέρου, ώστε ακόμα και αυτοί που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων.
• Θα δοθούν χρηματικά έπαθλα στους πρώτους αθλητές τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

exodos ydra

newsletter

Η Επικαιρότητα της Ύδρας στo email σας
 
 
 

Παραθυρο στην Υδρα

YDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRAYDRA

Βρειτε μας επισης

facebook twitter2 googleplus youtube rss mail issuu logo horizontal white SMALL 60X60Η εφημερίδα μας είναι έκδοση τοπικού ενδιαφέροντος που κυκλοφορεί εδώ και 37 χρόνια στην Ύδρα. Είναι η μοναδική εφημερίδα του νησιού και η μακροβιότερη με αδιάλειπτη  έκδοση τόσο για τα δεδομένα της Ύδρας όσο και του Σαρωνικού. Τηρώντας ανεξάρτητες θέσεις και αντικειμενική προσέγγιση, ενημερώνει με ειδήσεις της Ύδρας, άρθρα, κοινωνικά και συνεντεύξεις. Περισσότερα

Μελος